Paikallisyhdistykset

Oulun Kokoomuksella eli Kokoomuksen Oulun Kunnallisjärjestöllä on 10 paikallisyhdistystä. Jokainen Oulun Kokoomuksen jäsen on jonkin paikallisyhdistyksen jäsen.

Jäsenyhdistyksistä viisi (5) on Kokoomuksen jäsenliittojen paikallisyhdistyksiä ja viisi (5) on Kokoomuksen muita paikallisyhdistyksiä. 

Oulujoen Kokoomus

Oulujoen Kokoomus pyrkii suurena paikallisyhdistyksenä olemaan kohtaamispaikka kaikenlaisille Kokoomuksesta kiinnostuneille ihmisille, jotka haluavat osallistua keskusteluun yli yksittäisten teemojen. Nähdään tapahtumilla!

Puheenjohtaja: Tiina Heikkinen

Puhelinnumero: 040 503 5614

Sähköposti: tiinaheikkinen562@gmail.com

Oulun Kokoomusseura

Oulun kokoomusseura ry on Oulun vanhin kokoomusyhdistys.

Puheenjohtaja: Mervi Haahti

Oulun Pohjoinen Kokoomus

Oulun Pohjoinen Kokoomus ry on aktiivisesti toimiva Kokoomuksen paikallisyhdistys, jonka toiminta-alue kattaa erityisesti Oulun pohjoisosien suuralueet (Haukipudas, Kello, Kiiminki, Jääli, Korvensuora, Myllyoja, Hiukkavaara, Puolivälinkangas, Kaijonharju, Koskela, Pateniemi, Yli-Ii ja Ylikiiminki).  Mikäli olet kiinnostunut yhteisistä asioista tai haluat itse vaikuttaa, tervetuloa joukkoomme!

Puheenjohtaja: Pekka Simonen

Puhelinnumero: 040 519 6071

Pokkisen Kokoomus

Pokkisen Kokoomus haluaa edistää erityisesti keskikaupungin elävöittämistä ja yrittäjyyttä. Tarjoamme kokoomustoimintaa eri ikäisille ja kutsumme mukaan vaikuttamaan. Tervetuloa mukaan!

Puheenjohtaja: Mono Kuoppala

Puhelinnumero: 044 388 1104

Sähköposti: mono.kuoppala@ouka.fi

Terva-Toppilan Kokoomus

Puheenjohtaja: Heli Ketola

Kokoomusnuorten yhdistykset

Seuraavat yhdistykset kuuluvat Kokoomuksen Nuorten Liittoon eli tuttavallisemmin Kokoomusnuoriin. Lue lisää Kokoomusnuorten toiminnasta täältä.

Oulun Kokoomuksen Nuoret

Oulun Kokoomuksen Nuoret on vuonna 1945 perustettu paikallisyhdistys, joka toimii Oulun kaupungin alueella. Jäseneksi ovat tervetulleita kaikki 15–29 -vuotiaat, jotka kokevat omakseen kokoomuslaiset arvot.

Puheenjohtaja: Aamos Valjus

Oulun Opiskelevat Kokoomusnuoret

Oulun Opiskelevat Kokoomusnuoret on paikallisyhdistys, jonka tarkoituksena on yhdistää opiskelijapolitiikasta kiinnostuneet kokoomuslaiset yhteen. Tervetuloa mukaan!

Puheenjohtaja: Santtu Mäenpää

Kokoomusnaisten yhdistykset

Seuraavat yhdistykset kuuluvat Kokoomuksen Naisten Liittoon eli tuttavallisemmin Kokoomusnaisiin. Lue lisää Kokoomusnaisten toiminnasta täältä.

Oulun Kokoomusnaiset

Oulun Kokoomusnaiset ry on lähes 100-vuotias, mutta kunnioitettavasta iästään huolimatta nuorekas, aktiivinen ja vireä vaikuttamiskanava kokoomushenkisille naisille.

Puheenjohtaja: Anna Poropudas

Tervaportin Kokoomusnaiset

Järjestämme poliittisia ja epäpoliittisia tapahtumia toisten yhdistysten kanssa. Haluamme saada jäsenet innostumaan ajankohtaisista asioista.

Puheenjohtaja: Laila Kivirauma

Kokoomusopiskelijoiden yhdistykset

Oulun Kokoomusopiskelijat kuuluu Kokoomuksen Opiskelijaliitto Tuhatkuntaan eli tuttavallisemmin Kokoomusopiskelijoihin. Lue lisää Kokoomusopiskelijoiden toiminnasta täältä.

Oulun Kokoomusopiskelijat

Puheenjohtaja: Mikko Torninoja