Tule mukaan kasvavaan joukkoomme!

Suomen itsenäisyyden aamunkoitossa perustettu Kansallinen Kokoomuspuolue, yhteiskuntaa uudistavana voimana, otti tehtäväkseen tuoda yhteen eri kansanosat rakentamaan yhteistä isänmaata.

Edelleenkin Kokoomus on perustavimmalta olemukseltaan yhteiskuntaa rakentava ja uudistava, erilaisia ihmisiä ja ihmisryhmiä yhteen kokoava arvopohjainen poliittinen liike.

Kiinnostaako Kokoomuksen jäsenyys? Tule puhumaan ja tekemään politiikkaa!

Paikallisyhdistykset 

Jokainen Kokoomuksen jäsen on puolueen jonkin paikallisyhdistyksen henkilöjäsen. Oulussa Kokoomuksella on 10 paikallisyhdistystä. Liittyessäsi puolueeseen voit valita heti paikallisyhdistyksen, johon haluat liittyä, mutta tämä ei ole välttämätöntä. 

Osa yhdistyksistä on perusyhdistyksiä, joiden jäseneksi voi liittyä jokainen 15 vuotta täyttänyt. Osa yhdistyksistä on Kokoomuksen valtakunnallisten jäsenliittojen yhdistyksiä, joiden jäsenyyteen liittyy erityisiä ehtoja. Puolueen jäsenliittoja ovat Kokoomusnuoret, Kokoomusnaiset ja Kokoomusopiskelijat.

Kunnallissihteerimme ohjaa sinut mielellään sopivan yhdistyksen jäseneksi. Halutessasi voit myöhemmin vaihtaa yhdistyksestä toiseen. 

Lisätietoja jäsenyydestä ja ehdokkuudesta:

Jarkko Lumila
Kunnallissihteeri
Oulun Kokoomus
044 588 2601
jarkko.lumila@kokoomus.fi