Jarmo J Hussoa esitetään kaupunginvaltuuston puheenjohtajaksi

20.4.2023

Jarmo J Hussoa esitetään kaupunginvaltuuston puheenjohtajaksi

Kokoomuksen valtuustoryhmä on päättänyt juuri päättyneessä kokouksessaan esittää Jarmo Hussoa kaupunginvaltuuston puheenjohtajaksi Juha Hännisen siirtyessä eduskuntaan.

"Kokoomuksen vahva menestys eduskuntavaaleissa näkyi myös Oulussa. Juha Hännisen tultua valituksi kansanedustajaksi, hän luopuu valtuuston puheenjohtajan tehtävästä. Käytyämme keskustelut kunnallisjärjestön ja valtuustoryhmän kanssa, päädyimme esittämään valtuuston puheenjohtajaksi Jarmo Hussoa. Jarmolla on vahva osaaminen kuntapolitiikasta ja hän tulee hoitamaan erinomaisesti tätä vaativaa tehtävää”, valtuustoryhmän puheenjohtaja Sami Pikkuaho kommentoi valintaa.

Puolueen sääntöjen mukaisesti pohjaesityksen valinnasta ryhmälle teki Oulun Kokoomuksen kunnallisjärjestö. Myös kunnallisjärjestöstä löytyi laaja tuki Husson valinnalle. "Valinta kunnallisjärjestön pohjaesitykseksi tehtiin yksimielisesti. Jarmo nauttii koko porukan täyttä luottamusta”, Oulun Kokoomuksen puheenjohtaja Sebastian Stenfors komppaa Pikkuahoa.

Husson valinta tehtävään liikuttaa myös muita luottamustehtäviä kaupungissa. Valtuustoryhmä on päättänyt esittää Hussolta vapautuvalle paikalle kaupunginhallituksen varsinaiseksi jäseneksi kolmannen kauden valtuutettua - Mikko Merihaaraa. 

Ryhmä tekee virallisen esityksen paikkajaosta valtuuston kokouksessa.

Lisätiedot: 

Sami Pikkuaho

Valtuustoryhmän puheenjohtaja

sami.pikkuaho@ouka.fi

040 079 6889


Sebastian Stenfors

Oulun Kokoomuksen puheenjohtaja

sebastian.stenfors@gmail.com

040 746 6922