Hanne-Mari Juntunen nousee kaupunginhallitukseen, Hanna Haipusta esitetään Oulun Pysäköinti Oy:n puheenjohtajaksi!

28.3.2022

Kokoomus tulee esittämään, että kaupunginhallituksen jäsenyydestä luopuva Hanna Haipus jatkaa merkittävissä luottamustehtävissä Kokoomuksella jatkossakin. Haipusta tullaan esittämään Oulun Pysäköinnin hallituksen puheenjohtajaksi kevään 2022 yhtiökokouksessa. Hänen tilalleen Oulun kaupunginhallitukseen nousee Hanne-Mari Juntunen.

”Olen esittänyt jo kauan aikaa sitten kokoomuksen ryhmässämme kiinnostuksen Oulun Pysäköinti Oy hallituksen pj. paikkaan. Tuota pysäköinnin luottamustehtävää ei ole vielä viime vaalien jälkeen jaettu, sillä yhtiökokous päättää tulevasta yhtiön hallituksesta vasta perinteisesti kevään edetessä. Yhtiön hallituspaikka kaupungin omistamassa yhtiössä ei kuitenkaan ole mahdollinen ja hyvän hallintotavan mukainen, jos toimin myös kaupunginhallituksessa. Näen kuitenkin yhtiön hallitustehtävän niin kiinnostavana ja omaa osaamisaluettani olevana, että olen valmis isoon päätökseen ja jättämään KH paikan.”  Hanna Haipus sanoo 

Hanne-Mari Juntunen on ensimmäisen kauden kaupunginvaltuutettu. Hän on toiminut valtuustokauden alusta saakka kaupunginhallituksen varajäsenenä sekä yhdyskuntalautakunnan jäsenenä. Juntunen työskentelee syyttäjälaitoksella ja on koulutukseltaan oikeusnotaari.  

”Olen erittäin innoissani mahdollisuudesta päästä vaikuttamaan kaupunginhallitukseen näköalapaikalle Oulun kehittämiseen.” Hanne-Mari Juntunen toteaa 

Valtuustoryhmän puheenjohtaja Sami Pikkuaho toteaa, että Oulun Kokoomus näkeee Oulun Pysäköinnin hallituksen puheenjohtajan paikan erittäin merkittävänä osana Oulun alueen kehittämistä. Diplomi-Insinööri Hanna Haipus on erittäin sopiva henkilö hoitamaan kyseistä tehtävää. On myös ilo katsoa nuorten kokoomuslaisten, kuten Hanne-Marin nousua merkittäviin luottamushenkilöpaikkoihin.

Lisätiedot: 

Sami Pikkuaho 

Valtuustoryhmän puheenjohtaja 

040 0796889 

Hanna Haipus 

050 408 5073

hanna.haipus@ouka.fi